Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kateria.fi ja on laadittu 12.12.2023.

Palvelu on arvioitu Studio eART Oy:n toimesta verkkotyökaluja hyödyntäen. Keurusseudun Ateria ja tukipalvelut Oy pyrkii takaamaan verkkosivujen www.kateria.fi saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102  täytäntöönpanemiseksi annetun kansallinen lainsäädännön mukaisesti. Sivusto on julkaistu tammikuussa 2024.

 

Vaatimustenmukaisuus

Keurusseudun Ateria ja tukipalvelujen verkkosivusto vastaa pääosin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

 

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Sivuilla voi esiintyä joitakin lomakkeita sekä liitetiedostoja, jotka eivät ole kaikilta osin saavutettavia. Esimerkiksi kaikki pdf-tiedostot eivät välttämättä ole saavutettavia.

Semanttinen otsikkorakenne: otsikoissa käytetyissä H1-H4 tageissa on jonkin verran poisjätettyjä tasoja.

 

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Sivustolla on linkkejä palvelun ulkopuolelle. Näiden linkkien takaa avautuvien sivustojen saavutettavuudesta vastaa kunkin sivuston ylläpitäjä.

 

Huomasitko saavutettavuusongelman sivustossamme?

Voit antaa saavutettavuuspalautetta sähköpostitse palaute(ät)kateria.fi tai yhteydenotto lomakkeella. Otsikoi viestisi (Saavutettavuuspalautetta) ja kerro viestissäsi, mistä sivusta ja millaisesta ongelmasta on kyse. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

 

Täytäntöönpanomenettely

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastoon. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteustiedot

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätoimipaikka 

Postiosoite: PL 5, 13035 AVI

 

Kirje tulee lähettää Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle PL-osoitteeseen (ei käyntiosoitteeseen). Osoita kirjeesi vain aluehallintovirastolle (virkamiehen nimellä tuleva posti voi aiheuttaa viivettä asian käsittelyyn).

 

Käyntiosoite: Wolffintie 35, Vaasa

kirjaamo.lansi@avi.fi 

Puhelinvaihde: 0295 016 000 

Faksi: 06-317 4817

Avoinna: ma–pe klo 8.00–16.15 

 

Virallinen asiointi (mm. tiedustelut, kantelut, valitukset): ole yhteydessä viraston kirjaamoon, kirjaamo.lansi@avi.fi 

Kirjaamo ottaa vastaan viralliset asiakirjat, kirjaa ne asianhallintajärjestelmään ja antaa tietoa asiaa hoitavasta viranomaisesta. Käytä suojattua sähköpostiyhteyttä, kun lähetät aineistoa, joka sisältää salassa pidettäviä tai muuten arkaluontoisia asioita. Sähköpostin liitetiedostojen maksimikoko on 50 Mt.